Heb je vragen?

Vul het contactformulier in

Neem contact op

Stel hier je vragen

Toch liever even sparren?

Boek een gratis adviesgesprek

Wat anderen zeggen

Samenwerken met mij

“Kim is een sterke change management professional. Ze combineert een aantal unieke kwaliteiten: nieuwsgierigheid, een oog voor mensen en resultaten en de drive om toegevoegde waarde te realiseren. Ze is prettig om mee te werken en een gewaardeerd teamlid.”

“Kim is een deskundige en slimme collega. Met haar analytische competenties weet ze snel de zaken te doorgronden. Haar gedegenheid is een opvallende eigenschap. Met oog voor detail weet ze ook grote projecten op tijd tot een goed einde te brengen. Een focus op resultaat en deadlines. Ze houdt je scherp en verbindt. Een collega waar je op kunt bouwen en waar je mee kunt lachen.”

“Kim is iemand die snel denkt en handelt en altijd de eindresultaten in het oog houdt. Ze past creatieve oplossingen toe en relativeert waar nodig. Als je Kim vraagt iets op te pakken en ze gaat aan de slag, dan weet je vrij zeker dat je het einde bereikt met goede resultaten.”

“Een planmatige, goede organisatie in de projecten die zij als P&O coördinator leidt, oog voor grote lijnen én details, analytisch sterk, mensgericht en in staat om door goede vragen de juiste informatie te verkrijgen van gesprekspartners, dat is hoe ik de persoonlijke kracht van Kim heb leren kennen terwijl wij samenwerkten op de afdeling P&O van Kentalis!”

Waar je me kunt vinden

Contactgegevens

Adres

Spieakker 22, 5341SE Oss

Telefoon

06 54 703 705