Even sparren?

Boek hieronder een gratis adviesgesprek

Samen sparren?

Boek een gratis adviesgesprek

Behoefte aan een creatieve en eerlijke blik op jouw idee, beleidstekst, RI&E, plan van aanpak of ander concept? Bekeken vanuit het perspectief van jouw medewerkers? Ik kijk met je mee en ga hierover met je in gesprek. 

Voor elke organisatie verzorg ik eenmalig een gratis adviesgesprek van ca. 45 minuten.

Ik geef je realtime feedback op je ideeën over jullie personeelsbeleid en goed werk in jouw organisatie. Iets voor jou? Reserveer dan snel een plekje in mijn agenda!

Deze bedrijven ging je voor

HOE GAAT HET IN Z’N WERK?

Stap 1

Jij plant een afspraak in en licht daarbij jouw vraag toe. Eventueel stuur je me per e-mail ook alvast het bijbehorende document waarop je graag feedback en een creatieve blik wil hebben. Dat mag in een bijlage of via een linkje. Kijk maar wat voor jou het fijnst is. Daarmee ga ik aan de slag!

Stap 2

Als ik jouw document open, kijk ik naar dingen die mij opvallen, niet helemaal duidelijk zijn of hoe je tekst prettiger leest. Ook bedenk ik nieuwe mogelijkheden voor je, zodat jouw idee nog beter wordt. Ik noteer al mijn feedback, gedachten en hersenspinsels, zodat ik die later met je kan delen.

w
Stap 3

Tijdens ons gesprek kun je je idee of document uitgebreider toelichten. Samen komen we tot ideeën om je document nóg beter te maken, zodat jij daarna vol inspiratie verder kunt. Is er iets niet duidelijk, dan mag je mij altijd nog een berichtje sturen. Iets voor jou? Plan dan snel een afspraak met me in.

Reserveer direct jouw plek

Boek een datum

Wat anderen zeggen

Samenwerken met mij

“Werken met Kim levert vernieuwing op. Kim is een talent in het initieren van verbeteringen en organiseren van draagvlak. Ze stapt af van de bekende weg en geeft impulsen aan het lerend vermogen van de organisatie. Kim is kritisch, in haar kracht wanneer ze wordt uitgedaagt en niet te flauw in het geven van goede feedback.”

“Kim heeft de gave resultaatgerichtheid en inlevingsvermogen op een sublieme wijze te combineren. Ook onder tijdsdruk blijft ze attent, proactief en doortastend. Ze komt zeer snel tot de kern van de zaak.”

“Kim is betrokken geweest bij een project over verzuim. Ze is gevat, heeft kennis van zaken en weet een veelheid aan onderwerpen op een heldere, overzichtelijke en creatieve manier in kaart te brengen. Daarbij houdt ze goed rekening met het speelveld waarbinnen de opdracht wordt uitgevoerd. Ze is makkelijk benaderbaar en prettig in de omgang.”

“Ik heb langere tijd zeer prettig met Kim samengewerkt. We konden elkaar goed spiegelen en ondersteunen bij de diverse werkzaamheden en projecten. Strategisch denken is Kim heel sterk in. Zij weet op een goede manier moeilijke thema’s te versimpelen. Ik vond het heel fijn om samen met haar te werken. En mooie resultaten op te leveren. Ze is geordend en kan goed plannen. Naast dat ze heel goed is in haar werk, is ze ook nog eens een erg fijne collega geweest.”