Meer zien?

Bekijk eerder gemaakt werk

Wat anderen zeggen

Samenwerken met mij

“Als onderdeel van de opleiding Instrument voor Hulp van het ITIP was Kim mijn coach. Ondanks onze verschillende karakterstructuren bleek Kim snel en goed in staat haar coaching op mijn leerstijl af te stemmen. Ik heb haar ervaren als open, creatief, analytisch sterk en to-the-point en bovendien als een warm en gul mens.”

“Ik ken Kim via Energetische opleiding van het ITIP. Ik heb haar leren kennen als iemand die ervoor gaat, vol passie, betrokken en leergierig. Over dingen die haar raken of die ze lastig vindt kan ze heel open en eerlijk zijn. Ze wil leren van het leven in alles wat ze tegenkomt. Heel mooi vind ik dat! Kim heeft pit, ik vind haar liefdevol en helder.”

“Ik heb Kim in een coachingsrelatie leren kennen als scherpzinning en doelgericht. Ze weet onderwerpen op goede wijze bespreekbaar te maken. Met humor, creativiteit en vanuit een groot hart geeft Kim de broodnodige reflectie en is hierbij ook niet bang om echt door te pakken. Plezierig en waardevol!!”

“Kim is een professional en sterk gericht op de inhoud. Zij is een harde werker, resultaatgericht, doortastend, creatief, nieuwsgierig en loyaal. Zij is leergierig en staat open voor feedback. Zij gaat lastige situaties en moeilijke gesprekken niet uit de weg. Kim heeft een sterke persoonlijke inbreng. Zij is een fijne collega met wie het prettig samenwerken is.”

Samen kijken wat er beter kan binnen je organisatie?

Ik denk gratis een half uurtje met je mee